Voor een snellere bouwdroging en droging na waterschade

Bij V4rent gaan we steeds voor bouwdroging op uw maat. We brengen de bouwplaats goed in kaart en dankzij onze ruime ervaring kunnen we u zo de oplossing bieden die u nodig hebt. We houden daarbij altijd rekening met uw noden en met alle factoren die het droogproces kunnen beïnvloeden. Op die manier garanderen wij een sterk verkorte droogtijd met optimaal resultaat.

Wie zijn wij?

Zaakvoerder Guy Vercammen heeft met zijn eigen renovatiebedrijf al meer dan 20 jaar ervaring in de bouwsector. Hij werd vaak ingeschakeld voor vloerwerken en merkte regelmatig dat de chape nog te nat was om al laminaat, parket of tegels te leggen. Hierdoor moest hij zijn klanten steeds aansporen om een bouwdroger te kopen of te huren. Zo ontstond een aantal jaar geleden het idee om zelf bouwdrogers, –ventilators en –kachels aan te kopen en te verhuren. Eerst werkte Guy alleen, maar ondertussen zijn zijn twee zonen ook in het bedrijf gestapt.

De toestellen zijn grotendeels van het gerenommeerde merk Dryfast. Dit bedrijf is marktleider in de Benelux op vlak van bouwdroging, ontvochtiging, ventilatie, kachels, lekdetectie, stofbeheersing en luchtreiniging. Neem zeker ook een kijkje op de Facebookpagina van V4rent voor enkele recente realisaties.

Onze troeven

 • Professioneel advies op basis van de vochtigheidsgraad
  Voordat we de toestellen plaatsen, meten we de vochtigheidsgraad met een vochtigheidsmeter. Na afloop doen we dit nogmaals om te verifiëren dat de ruimte goed droog is.
 • Ruim assortiment aan toestellen
  Welke toestellen u nodig hebt voor bouwdroging, hangt af van enkele factoren. Dankzij ons uitgebreide assortiment maken we een droogpakket op uw maat.
 • Gratis levering in heel België
  Bij een huur van twee weken of meer leveren we de bouwdrogers, -ventilators en -kachels geheel gratis. U krijgt trouwens extra korting als u drie toestellen of meer huurt.
 • Levering binnen de 24u
  V4rent staat voor een snelle leverservice. Wij proberen de toestellen steeds binnen de 24u te leveren en zorgen ervoor dat ze perfect opgesteld worden.
 • Scherpe prijzen
  Bij V4rent werken we met vaste dagtarieven die starten vanaf €3/dag. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.